Wentelteefjes met pompoen

​Bereiden

Kluts in een diep bord de eieren los en meng dit met de melk. (wij verkopen ook verse eieren!)
Roer nu de pompoenpuree, vanillesuiker en koek- en speculaaskruiden er door zodat het goed gemengd is.
Verwarm de koekenpan op het vuur en laat de boter smelten.
Leg de broodjes een voor een in het eimengsel en laat ze even kort liggen.
Draai ze om zodat beide kanten bedekt zijn het met eimengsel.
Leg de broodjes hierna direct in de koekenpan en bak ze aan beide kanten mooi bruin.
Serveer de pompoen-wentelteefjes met poedersuiker.

Met dank voor dit recept aan Brenda Hof / Brenda kookt!

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 80 ml melk
  • 3 eetlepels pompoen puree (gekookte pompoen blokjes gepureerd)
  • 1 eetlepel vanillesuiker
  • 1 theelepel koek- en speculaaskruiden
  • roomboter om in te bakken
  • 8 broodjes liefst iets oud
  • poedersuiker