Workshops groendecoratie, Gezellig, leerzaam en natuurlijk creatief!

 

We werken aan deze pagina; Binnen kort meer data en creaties.

De workshops zullen voortaan per data vast komen te staan. 

Bij aanvang verzorgen wij koffie, thee met wat lekkers. We werken gezamenlijk aan de creaties met wat vrijheid voor eigen inbreng. De getoonde foto’s kunnen daarom anders zijn als het aangeboden groen, bloemen en decoraties en zullen natuurlijk passen bij het seizoen.

Er wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen, droogbloemen en groen uit de Jam en Zo tuin, aangevuld met kleine decoraties. Wees vrij om eigen bloemen en of decoraties mee te nemen. Nieuw zal vanaf 2023 zijn dat er gewerkt wordt met een afgepaste hoeveelheid groen en decoraties, natuurlijk met wat keuze vrijheid. De grote van de creatie staat vast.

Wil je je opgeven met minder dan 6 personen? De workshop gaat door vanaf 6 personen, bij te kort deelname zal er een DIY pakket of andere data in overleg worden besproken, omdat wij de materialen moeten inkopen van te voren wordt er geen geld terug betaald. 

Staat de gewenste datum en tijd er niet bij?
Een nieuwe data of andere creatie doorgeven kan ook, let wel op; de workshop gaat door vanaf 6 personen, vanaf 10 personen is het mogelijk een besloten workshop te boeken.

Wil je boeken voor een workshop bij ons of op uw locatie voor meer dan 20 personen?
Neem dan contact op met Thessa; 06-15395050.

Het is eventueel mogelijk de workshop uit te breiden met een; High tea ( €24.95 p.p te boeken vanaf 6 personen)
Vraag vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.