Workshops groendecoratie, Gezellig, leerzaam en natuurlijk creatief!

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! De workshops die ik geef zijn zeer divers, je kunt komen bloemschikken of keramieken.

Je mag bij ons een data doorgeven welke jou uit komt op een maandag t/m vrijdag avond tussen 19.00-21.00 of zaterdag overdag.

Opgeven kan vanaf 1 persoon maar de workshop kan pas doorgaan als er 6 personen zijn ingeschreven. Opgeven met een groepje is dus handig maar niet verplicht. Bij te kort deelname zal er een DIY pakket of andere data in overleg worden besproken, er wordt geen geld terug betaald. Vanaf 12 personen is het mogelijk een besloten workshop te boeken. De workshops waar al opgaves voor zijn vind u onder deze tekst, opgeven kan door op de creatie te klikken en het product in uw winkelmandje te plaatsen, opgave is klaar na betaling.

Bij aanvang verzorgen wij koffie, thee met wat lekkers. We werken gezamenlijk aan de creaties met wat vrijheid voor eigen inbreng. De getoonde foto’s kunnen daarom afwijken van jou resultaat. Zijn jullie binnen de tijd klaar? Dan is er een drankje met wat te knabbelen.

Er wordt tijdens de bloemschik workshops veel gewerkt met natuurlijke materialen, droogbloemen en groen uit de Jam en Zo tuin, aangevuld met kleine decoraties. Wees vrij om eigen bloemen en of decoraties mee te nemen. Nieuw zal vanaf 2023 zijn dat er gewerkt wordt met een afgepaste hoeveelheid groen en decoraties, natuurlijk met wat keuze vrijheid. De grote van de creatie staat vast.

De keramiek kennismaken workshops bestaan uit 2 delen van ongeveer 2.5 uur. Het eerste deel bestaat uit kleien. Na 2 weken komen jullie terug om het afgebakken werk te glazuren. Na de glazuur bak kunnen jullie de creatie afhalen tijdens de opening tijden van Jam en Zo.  Wil je liever dat ik het glazuur? Dat kan ook, je creatie kan zelfs via de post naar jou worden verzonden als het klaar is.

Nieuw is de 10 daagse met de handen in de klei cursus. Je bent 10 avonden van 2 uur te gast en mag in deze 2 uur naar eigen inzicht iets kleien en glazuren, ik bak tussen door af, je kunt dus elke week verder werken aan je creatie’s en aan iets nieuws beginnen. Kosten per 10 lessen €399.50 (€39.95 per les, geen bijkomende kosten voor klei, glazuur en afbakken; Lekker duidelijk) Heb je speciale of afwijkende wensen neem even contact op voor de maximale maten van de werkstukken. We werken met maximaal 8 personen zodat jullie allemaal lekker de aandacht krijgen.

Wil je boeken voor een workshop bij ons of op uw locatie voor meer dan 20 personen?
Neem dan contact op met Thessa; 06-15395050.

Het is eventueel mogelijk de workshop uit te breiden met een; High tea ( €29.95 p.p te boeken vanaf 6 personen)
Vraag vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

De volgende data zijn al volgeboekt; 5 sept – 17 Nov – 11 Dec –