Webshop en waar te koop

De lekkernijen van JAM en ZO worden met liefde voor de natuur, kleinschalig huisgemaakt van oogst uit eigen tuin of de directe omgeving.

Zonder kunstmatige toevoegingen en met bewust* minder suiker. Dit is mogelijk omdat uitsluitend seizoensfruit wordt gebruikt door ons dat goed is afgerijpt aan de bomen of struiken. We kunnen het jaar rond een wisselend aanbod aan streekproducten aanbieden, zolang de voorraad strekt, de oogst meewerkt en het seizoen het toelaat. Naast de zoete lekkernijen zoals jam verkopen we ook huisgemaakte zoetzuur en chutney’s.  We werken samen met lokale collega’s en verkopen voor hun oa. kaas, biertjes ed.

Per seizoen kan de smaak van onze producten licht verschillen. Dit komt over het algemeen door de weersomstandigheden. Veel zon betekent meestal zoeter fruit. Ook door de kleinschalige ambachtelijke bereiding is het mogelijk dat er per hoeveelheid lichte verschillen kunnen ontstaan. *Bewust* hebben wij gekozen om het suikergehalte naar beneden te brengen met minimaal 30% in verhouding tot een gewone jam, en dat proef je!

Shop je mandje snel vol, dan gaan wij het voor je verzenden, geniet ervan!

Onze Jam en Zo huisgemaakte streekproducten

Ambachtelijk huisgemaakte producten en westfriese streekproducten. Bekijk ons aanbod van oa huisgemaakte jam, vruchtensappen, vruchtenspreads en dipsausen.

Bijen en kruiden producten

Onze Chocolade producten

Bekijk ons aanbod van chocolade

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Streekproducten

Ambachtelijk huisgemaakte producten en westfriese streekproducten. Bekijk ons aanbod van oa huisgemaakte jam, vruchtensappen, vruchtenspreads en dipsausen.

Do it Yourself DIY workshop pakketten

Leuk om zelf thuis te doen.

Toont alle 31 resultaten

Toont alle 31 resultaten

 Verkooppunten

De Jam en Zo producten worden ook verkocht bij: 

Jam en Zo aan de Noorderdracht 45, 1696 AC Oosterblokker en in onze online Jamshop

Op de FB pagina; West-Friese verkoop stalletjes kunt u leuke routes vinden.

​Nieuw!

Wij kunnen ook leveren in grootverpakking aan bakkerijen, voor de catering in hotels en b.v. voor het verzorgen van high tea’s. De jam wordt op bestelling vers gemaakt.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Jaarmarkten en tuinfairs

Wij staan met onze lekkernijen ook op lokale (jaar)markten, tuinfairs en zo.

Jaarmarkt Nibixwoud en de tuinfair Midwoud gaan dit jaar (2021) helaas niet door.

Tip: kijk eens op www.brendakookt.nl voor een filmpje over Jam en Zo.