Word ook vrienden van Jam en Zo!

Waarom?

Zo maak je kennis met goede van het buitenleven!
Onze streekproducten worden duurzaam, ambachtelijk met liefde en zonder kunstmatige toevoegingen in eigen keuken en uit eigen tuin gemaakt. Lekker en gezond dus!

​Ons erf bestaat uit een boomgaard, moestuin, bloementuin, kruidentuin, bijenstal, dierenweide en een schuur waar onze zorg clienten werken en de workshops gehouden worden.

Doel is zo natuurlijk mogelijk te werken, de bodem gezond te houden en een grote variatie aan bomen/bloemen/struiken ed. op het erf te herbergen waardoor een mooie balans bestaat voor mens en dier.

Dit alles vergt nogal wat onderhoud en daarom zijn wij altijd blij als er mensen zijn die het leuk vinden zo nu en dan te helpen.

Je kunt ons oa. helpen door eenmalig of een terugkomend vrienden van pakket aan te schaffen of komt helpen op de land werkdagen.

 

 

Wat krijgt u ervoor terug?

Jaarlijks zullen we u uitnodigen bij Jam en Zo om de gerealiseerde doelen te laten zien, u ontvangt een mandje waarin u lekkers uit de tuin verzameld tijdens de rondleiding. Dit kan zijn een bakje pruimen, doosje bessen, bos rabarber, pompoentje of een klein boeketje wilde bloemen uit de pluktuin.

Helpen in de tuin wordt erg gewaardeerd, wilt u daadwerkelijk de handen uit de mauwen steken? Geef even aan welke dagen u kunt elk uurtje hulp is voor ons fijn!

Aanmelden kan bij Thessa persoonlijk op éen van de markten, in het winkeltje of via onderstaand formulier. Je ontvangt dan meestal binnen 48 uur een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

 

 

Hoe aanmelden?

Aanmelden kan bij Thessa persoonlijk op éen van de markten of in het winkeltje of via onderstaande “vrienden van Jam en Zo pakket

Waarom zoeken van wij Vrienden van?

Wij willen graag de volgende wensen uitvoeren;
*Zo veel mogelijk variatie groen voor mens en dier en door een stukje ondersteuning de tijd te winnen om de mijn vergaarde kennis te delen met jullie.

*Het verwezenlijken van een kleine kweekkas, het Isoleren van het dak van de zorg clienten & Zonnepanelen voor nog duurzamere streekproducten.

Vrienden van Jam en Zo pakket

Door eenmalig te doneren geeft u ons de ruimte extra te verduurzamen.

Jam en Zo werkt zo veel mogelijk samen met de natuur en omgeving maar kan daarbij best wat extra hulp gebruiken! Duurzaam kleinschalig telen zonder personeel betekend vele uren handwerk, de aandacht die besteed wordt aan de Jam en Zo producten zijn terug te proeven in de smaak, nieuwsgierig hoe wij dit doen?

Meld je aan en kom het beleven en proeven op de Vrienden van Jam en Zo dag! U bent deze dag welkom met uw gezin om iets lekkers uit de tuin te plukken en onder begeleiding de rondleiding te ervaren.