Welkom bij Jam en Zo

Het Jam en Zo team maakt al vele jaren met veel enthousiasme & plezier op ambachtelijke wijze de lekkerste streek producten met groenten en fruit uit oa. eigen tuin en dat kun je proeven! Op het Jam en Zo erf is van alles te beleven, boek eens een leerzame rondleiding of een workshop, leuk met familie, vrienden, collega’s of de vrouwenbond.  We delen ons erf en kennis graag met jou.

Er is een groepje zorg clienten van Esdege Reigersdaal actief bij Jam en Zo, op het  erf hebben zij een leuke, actieve & nuttige dagbesteding en helpen oa. met het bekleden van de jampotjes, het voeren van de dieren, onderhoud van de tuinen en vullen van oa. de brievenbus presentjes en de thee zakjes. Zo kan Jam en Zo een mooie bijdrage leveren aan een stukje maatschappelijke betrokkenheid.

Je kunt in het winkeltje terecht voor leuke cadeau pakketjes, kom je langs? Ons ‘JAM HUISJE’ op de Noorderdracht 45 in Oosterblokker is 6 dagen in de week open. Maandag tot en met Zaterdag 10.00-16.00 Maar…we zijn ook wel eens spontaan dicht 😉 In onze winkel is pin betaling mogelijk. (De zomermaanden zijn wij 7 dagen per week open)

Bestellen kan natuurlijk ook via onze webshop, dan komen onze producten per post naar jou toe, hoe gemakkelijk kan het zijn!

Maart 2022 komt Thessa op TV! Net 5 presenteert de High Tea Challange en Thessa is te zien in 4 afleveringen! Kijk je ook?

Word ook jij een  Vriend van Jam en Zo?  Doe je mee? Klik hier voor alle informatie.

Jam shop

Jam en Zo werkt uiterst hygiënisch en verwerkt alle orders zeer zorgvuldig. I.v.m. het Corona virus is het winkeltje tijdelijk niet toegankelijk. Wel kunnen wij u helpen buiten het winkeltje tussen 10.00 en 16.00 op gepaste afstand. Voor afhalen van bestellingen via de webshop graag even de data en tijd vermelden dan zetten wij het klaar voor u.

Workshops & Rondleidingen bij Jam en Zo & Groendecoratie Bloemen enzo

Heb je zin in een gezellige ochtend, middag of avond met vriendinnen, collega’s, zussen etc? Wil je even lekker tijd voor jezelf hebben? Tijdens onze workshops verzorgen wij voor jullie een echt dagje uit! ​

Bent u in u eentje of met een hele groep? iedereen is welkom! We werken met veel natuurlijke producten en materialen.
Altijd voldoende keuze & gezellig!

Het is eventueel mogelijk de rondleiding en of workshop uit te breiden met een; High tea (19.95 p.p), Boerenlunch (14,50 p.p), Stampot buffet (16,50 p.p)

Vraag vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Bekijk ons complete aanbod op workshops bloemen en groendecoratie.