Worteltjestaart of pompoen taart!

Bereiden

De eieren met de suiker kloppen, olie rustig er door Mengen, gezeefde bloem en andere droge Producten rustig doorscheppen en als laatste de Wortels of de pompoen en de walnoten er rustig doorscheppen.

45 Minuten op 180 graden In het midden van de oven bakken.

Limoentopping:

180 gram roomkaas 180 gram roomboter zacht kloppen, daarboven 1 limoen uitknijpen, als laatste 250 gr poedersuiker er door kloppen. (Evt met zakje vanille)

Ingrediƫnten

  • 400 gr Wortelen of pompoen geraspt
  • 60 gram walnoten in Stukjes
  • 300 gr bloem
  • 4 eieren
  • 1 zakje bakpoeder
  • 125 ml zonnebloem olie
  • 250 gr bruine basterd suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel koekkruiden
  • snufje zout

Pin It on Pinterest