Beleef het bij Jam en Zo

Het Jam en Zo team maakt al vele jaren met veel enthousiasme & plezier op ambachtelijke wijze de lekkerste streek producten met groenten en fruit uit oa. eigen tuin en dat kun je proeven!

Op het Jam en Zo erf is van alles te beleven, boek eens een leerzame rondleiding of een workshop, leuk met familie, vrienden, collega’s of de vrouwenbond.

We delen ons erf en kennis graag met jou.

x

Jam en Zo streekproducten

x

Geschenk pakketten

x

Bijen, zaden en kruiden producten

x

DECO producten

x

Workshops bloemen en groen decoratie

x

Rondleidingen en arrangementen

Genieten van kleine dingen en de wereld beter achter laten dan toen we hier kwamen. Op het Jam en Zo erf delen wij de kennis & ervaringen en helpen je op weg door een stukje liefde voor de natuur te verspreiden.

workshop vrijgezellen feestje bruid bloemen enzo jam en zo
workshop vrijgezellen feestje bruid bloemen enzo jam en zo

Workshops bloemen en groendecoratie

Heb je zin in een gezellige ochtend, middag of avond met vriendinnen, collega’s, zussen etc?  Wil je even lekker tijd voor jezelf hebben? Tijdens onze workshops verzorgen wij voor jullie een echt dagje uit! Bent u in u eentje of met een hele groep? Iedereen is welkom! We werken met veel natuurlijke producten en materialen. Altijd voldoende keuze & gezellig!
Vraag vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Het is eventueel mogelijk de rondleiding of workshop uit te breiden met een high tea, boeren lunch of stampotbuffet.
N
High tea a € 19,50 pp
N
Boerenlunch a € 14,50 pp
N
Stampot buffet a € 15,50 pp

Rondleidingen en arrangementen

Kom en bezoek ons erf. Enthousiast verteld Thessa over haar passie voor de natuur en het Jam en Zo erf. Wij verzorgen leuke rondleidingen in combinatie met bijvoorbeeld een high tea of workshop. Zo kan je kiezen voor:

  • Fruit pluk rondje. Wat groeit en bloeit er op het erf, hoe kun jij daar je voordeel mee doen voor je gezondheid?
  • Rondje bijen enzo. Wat groeit en bloeit er op het erf, hoe kun jij daar je voordeel mee doen om de bijen en vlinders te helpen in jou tuin?
  • Rondje Jam en Zo bloemen Wat groeit en bloeit er op het erf, hoe kun jij daar je voordeel mee doen om de bijen en vlinders te helpen in jou tuin? Hoe hou je de tuin aantrekkelijk en kun jij een ‘gezond’ bosje bloemen uit je eigen tuin of park uit de buurt plukken?
  • Rondje Kruiden en zo:Wat groeit en bloeit er op het erf, hoe kun jij daar je voordeel mee doen om de bijen en vlinders te helpen in jou tuin, je gezondheid te bevorderen en lekker van te genieten? En natuurlijk proef, ruik en voelen we aan diverse mooie planten.
  • Complete High Tea ervaring in de tuin.  Een totale High Tea ervaring compleet met workshop; strohoed pimpen!
Rondleidingen

Fruit pluk rondje

Rondleidingen

Rondje Bijen en zo

Rondleidingen

Rondje bloemen enzo

Rondleidingen

Rondje kruiden en zo

Arrangementen

High tea ervaring in tuin

Maatschappelijke betrokken

Er is een groepje zorg cliënten van Esdege Reigersdaal actief bij Jam en Zo, op het erf hebben zij een leuke, actieve & nuttige dagbesteding en helpen o.a. met het bekleden van de jampotjes, het voeren van de dieren, onderhoud van de tuinen en vullen van o.a. de brievenbus presentjes en de thee zakjes.  Zo kan Jam en Zo een mooie bijdrage leveren aan een stukje maatschappelijke betrokkenheid.

Vrienden van Jam en zo

​Wij als klein lokaal bedrijfje moeten opboksen tegen de ‘grote’ jongens in het bedrijfsgebeuren, en moeten wij net als de ‘groters’ aan veel eisen en regels voldoen, dat is niet altijd even gemakkelijk! Daarom kunnen wij jou als Vriend van goed gebruiken! Het is niet alleen een geef actie, je krijgt er ook daadwerkelijk iets voor terug! Meer zelfs….Je kunt kiezen voor een eenmalig pakket of een terugkomend pakket. De keuze bepaal je zelf!

Winkel – Jam Huisje

Je kunt in het winkeltje terecht voor leuke cadeau pakketjes, kom je langs?

Ons ‘JAM HUISJE’ op de Noorderdracht 45 in Oosterblokker is 6 dagen in de week open. Maandag tot en met Zaterdag 10.00-16.00 Maar…we zijn ook wel eens spontaan dicht 😉 In onze winkel is pin betaling mogelijk. (De zomermaanden zijn wij 7 dagen per week open)